Evenimentele la care să mergi în ziua de vineri, 17 ianuarie. Află unde poți să-ți petreci frumos acest sfârșit de săptămână

evenimente
Foto: Levi Guzman

Dacă e vineri, atunci e și distracție. Un sfârșit de săptămână este momentul oportun pentru a te relaxa și a uita de rutina zilnică, iar echipa #diez vă sugerează lista de activități la care puteți participa pe 17 ianuarie.

# Spectacolul „Dosarele Siberiei”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” organizează spectacolul „Dosarele Siberiei”. În această piesă de teatru sunt prezentate și povestite ororile prin care au trecut zeci de mii de basarabeni în ținuturile îndepărtate ale Siberiei și Kazahstanului. Spectacolul, care durează puțin peste două ore, relatează cele mai răsunătoare amintiri ale celor care au fost ridicați în anii 1941 și 1949.

Mai multe detalii găsiți AICI.

# Funky Friday Party with Space Cable band


Kozlovna Ceska Pivni Restaurace te invită la Live Music Night. Începând cu ora 20.30, la ei în ospeție vine renumitul duet Space Cable band cu un program excepțional de pop și funk.

Adresa: strada Pușkin 24;

Telefon: 079 02 9999;

Mai multe detalii găsiți AICI.

# Rock n Roll Party

Kira’s Club organizează la ora 22.00 Rock n Roll Party, unde muzica este antisistem.

Mai multe detalii găsiți AICI.

# Photo talk: „Hai să valorificăm Moldova prin fotografie”

Artcor şi Portret de Turculeț Mihail organizează o expoziție cu scopul de a prezenta prin intermediul fotografiei oportunități de dezvoltare a mediului rural, preluate din Spania, de pe celebrul traseu Camiño de Santiago. Intrarea este liberă pentru toți doritorii. Mai multe detalii găsiți AICI.

Locația: ARTCOR, strada 31 August 1989, nr. 137

Ora: 18.30

# Festivalul Filmului Erotic

La cinematograful „Patria Multiplex” se vor derula „Cele mai bune scurtmetraje erotice”, intrarea este permisă celor care au 18 ani împliniți. Filmele sunt în limba engleză cu subtitrări în limba română.

Despre eveniment: Întâlnește filmele erotice frumoase și indecente din Festivalul de film „Cele mai bune scurtmetraje erotice” din orașul tău! Uită de prejudecăți, modestie și frică. Deschide-ți sufletul pentru emoții, sentimente, plăcere. Pasiune, piele de găină și mii de artificii.

https://www.youtube.com/watch?v=vO_1yr1ooyk&feature=emb_title

Reporter stagiar: Petru Beșleaga

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente