CMC a aprobat Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București la 4 noiembrie 1999

cmcbuc

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București la 4 noiembrie 1999. Documentul a fost votat într-o ședință cu participarea membrilor Consiliului General București.

Documentul a fost votat într-o ședință cu participarea consilierilor Consiliului General București.

Astfel, primarul Ion Ceban a demonstrat că poate avea o relație bună cu municipiul București, după ce, anterior, în campania electorală, contracandidatul lui Ion Ceban spunea că acesta nu va avea nicio relație de colaborare cu statul vecin și cu municipiul București.

„Este o premieră pentru Chișinău organizarea acestei ședințe comune, care demonstrează buna colaborare și prietenie dintre municipiile noastre. Am adus sincere mulțumiri pentru proiectele frumoase implementate cu succes la Chișinău, dar și care urmează să fie realizate cu suportul municipiului București, precum și a României. Avem toată încrederea că acest document, cu multe obiective pe care ni le propunem, vor fi realizate și nu există în acest sens niciun fel de bariere”, a declarat Ion Ceban.

La rândul său, viceprimarul de București, Aurelian Bădulescu, a declarat că menţinerea relaţiilor de colaborare între Chişinău şi Bucureşti se înscriu în conlucrarea tradiţională care are loc între cele două municipalității.

„Este o onoare ca cetățenii municipiului Chișinău, prin Consiliul Municipal, sunt de acord cu caietul de bune practici dintre municipiile noastre. Această colaborare este una fundamentală. Ne dorim ca această legătura să fie permanentă”, a precizat Aurelian Bădulescu.

Tot ieri, primarul general Ion Ceban a primit placheta de onoare a municipiului București, în semn de recunoștință pentru acest moment istoric.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente