Lionel Messi, Frenkie De Jong, Cristiano Ronaldo şi Matthijs De Ligt au fost aleşi de suporteri să facă parte din echipa ideală a anului prin intermediul unei anchete online organizată de UEFA, relatează EFE.

După mai mult de o lună şi exprimarea a peste două milioane de voturi, din echipa ideală a anului fac parte cinci jucători de la FC Liverpool, campioana Europei, alături de vedete ca Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, dar şi de doi jucători de la revelaţia ediţiei trecute a Ligii Campionilor, Ajax Amsterdam – De Jong şi De Ligt, ambii transferaţi în vară la alte echipe, transmite agerpres.ro.

Premier League, cu șapte jucători, este campionatul cel mai bine reprezentat în această echipă ideală. Cristiano Ronaldo a ajuns la un record de includeri (14), în timp ce Leo Messi a bifat a 11-a prezenţă în cele 15 sezoane jucate în Liga Campionilor.

Iată echipa ideală a anului 2019 în viziunea suporterilor: Alisson Becker (FC Liverpool), Trent Alexander-Arnold (FC Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax/Juventus), Virgil van Dijk (FC Liverpool), Andrew Robertson (FC Liverpool), Frenkie de Jong (Ajax/Barcelona), Kevin de Bruyne (Manchester City), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Juventus), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Sadio Mane (FC Liverpool).