Care este componența unei echipe ideale de fotbal. Suporterii au făcut alegerea pentru anul 2019

echipa

Lionel Messi, Frenkie De Jong, Cristiano Ronaldo şi Matthijs De Ligt au fost aleşi de suporteri să facă parte din echipa ideală a anului prin intermediul unei anchete online organizată de UEFA, relatează EFE.

După mai mult de o lună şi exprimarea a peste două milioane de voturi, din echipa ideală a anului fac parte cinci jucători de la FC Liverpool, campioana Europei, alături de vedete ca Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, dar şi de doi jucători de la revelaţia ediţiei trecute a Ligii Campionilor, Ajax Amsterdam – De Jong şi De Ligt, ambii transferaţi în vară la alte echipe, transmite agerpres.ro.

Premier League, cu șapte jucători, este campionatul cel mai bine reprezentat în această echipă ideală. Cristiano Ronaldo a ajuns la un record de includeri (14), în timp ce Leo Messi a bifat a 11-a prezenţă în cele 15 sezoane jucate în Liga Campionilor.

Iată echipa ideală a anului 2019 în viziunea suporterilor: Alisson Becker (FC Liverpool), Trent Alexander-Arnold (FC Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax/Juventus), Virgil van Dijk (FC Liverpool), Andrew Robertson (FC Liverpool), Frenkie de Jong (Ajax/Barcelona), Kevin de Bruyne (Manchester City), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Juventus), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Sadio Mane (FC Liverpool).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente