Inspectoratul Național de Patrulare anunță intensificări ale verificărilor pe traseele naționale

inp

Inspectoratul Național de Patrulare își va intensifica activitățile de prevenire a accidentelor rutiere produse din cauza vitezei și cu implicarea pietonilor. Agenții de patrulare anunță că nu vor tolera abaterile de la lege și vor întreprinde toate măsurile pentru a disciplina șoferii care încalcă prevederile Regulamentului circulației rutiere.

Inspectoratul Național de Patrulare a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că vor amplifica activitățile în localități și pe traseele din întreaga țară. Vor fi organizate filtre și razii pentru a descuraja abaterile de la lege și pentru a preveni deplasarea cu viteză excesivă.

La fel, vor fi desfășurate activități de documentare inclusiv a șoferilor ce nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

Amintim că în 2019 au fost produse 596 de accidente din cauza șoferilor care au încălcat limita de viteză, în care 92 de persoane au decedat, iar 754 au fost traumatizate. Tot pe parcursul anului precedent, 106 oameni au decedat în cele 947 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor, iar 878 s-au ales cu traumatisme pe viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente