(foto) Sportivii, antrenorii și lucrătorii din domeniu au primit titluri sportive din partea Ministerul Educației, Culturii și Cercetării

img_7253

Mai mulți sportivi, antrenori și lucrătorilor din domeniul culturii fizice au primit astăzi titluri sportive din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Titlurile au fost conferite conform Clasificației Sportive Unice а Republicii Moldova pentru anii 2018-2021.

Prezent la eveniment, ministrul educației, culturii și cercetării a felicitat antrenorii și sportivii pentru rezultatele lor remarcabile obținute la diverse competiții naționale și internaționale, menționând că aceste distincții nu reprezintă altceva decât recunoașterea rodului muncii lor.

Conform ordinului ministrului educației, culturii și cercetării au fost conferite următoarele titluri sportive: „Antrenor Emerit al Republicii Moldova”, „Lucrător Emerit în domeniul culturii fizice și sportului din Republica Moldova”, „Maestru al Sportului”, „Maestru Internațional al Sportului”, „Maestru Emerit al Sportului” și categoria sportivă „Candidat în Maeștri ai Sportului”.

Normele, cerinţele și condițiile de conferire a titlurilor și categoriilor sportive se stabilesc în baza particularităţilor dezvoltării ramurilor de sport. Ele sunt determinate de indicii prevăzuţi de clasificaţia din ramurile de sport respective.

Vezi mai jos lista antrenorilor, sportivilor și lucrătorilor din domeniul culturii fizice care au primit astăzi titluri și categorii sportive.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente