(video) Renato Usatîi: „Dacă Plahotniuc va scoate tot ce are pe politicienii din Moldova, țara își va ieși din minți”

dsds

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, s-a dat cu părerea despre noutatea care a bulversat ieri opinia publică din Moldova. El s-a referit la interdicția impusă de SUA împotriva lui Plahotniuc și familiei lui.

„Ceea ce au făcut ieri americanii nu e meritul niciunui politician moldovean. Sunt sigur că decizia de ieri a fost subsemnată de toate țările civilizate. Acum Plahotniuc nu poate pleca în Marea Britanie, pentru că nimeni acolo nu-l așteaptă, iar dacă va dori să meargă în altă țară, el va fi îndată arestat și extrădat în Moldova. Cum și ziceam înainte, Plahotniuc are doar două pașapoarte legale: cel moldovenesc și român. În următoarele zile el va fi nevoit să părăsească SUA. El nu are acum unde pleca, iar țările civilizate nu-l vor primi. Marea Britanie și alte țări europene nu-l vor accepta pe Plahotniuc. Asta înseamnă că el se va întoarce în România. Cu toate acestea, nici în România nu va putea sta mult timp. De ce? O să vă spun când voi reveni în Moldova.”

„Îi sugerez lui Plahotniuc să vină în Moldova, va fi arestat deodată la vamă, va fi escortat în penitenciarul 13. Nu i se va întâmpla nimic, adică viața lui nu va fi în pericol. Pe de altă parte, unii politicieni nu-și doresc revenirea lui Plahotniuc în țară, deoarece el dacă va scoate tot ce are pe ei, țara își va ieși din minți”, a spus Renato Usatîi.

###

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit/-ă pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente