Conferința este organizată de comunitatea DotNetIași și propune să fie locul de întâlnire al programatorilor .NET din Romania și Republica Moldova.

Conferința va avea loc la Iași, pe 29 februarie 2020, și încorporează patru zile dedicate programării .NET. Programul evenimentelor este format din două zile de workshopuri, o zi de workshopuri gratuite susținute de comunitatea DotNetIasi și o zi dedicată conferinței.

Organizatorii dotnetdays au publicat line-up-ul aproape complet, iar până acum este format din speakeri de renume. Autori de librarii și tool-uri, autori de cărți, prezenți la cele mai mari conferințe de specialitate din Europa și SUA vor fi la Iași.

Pană acum, îi putem enumera pe:

# Jon Galloway, Technical Evangelist la Microsoft, Executive Director al dotnetfoundation.org;

# Alex Thissen, Cloud Architect la Xprit, Microsoft MVP for Developer Technologies;

# Alex Mang, CEO KeyTicket Solutions și Microsoft MVP & Regional Director;

# Dennis Doomen, autorul FluentAssertions (librărie cu peste 30 de milioane de descărcări);

# Alex Thissen, Microsoft MPV, Cloud Architect;

# Martin Beeby, Principle Developer Advocate la Amazon;

# Dennis van der Stelt – parte din echipa NServiceBus, va avea un workshop de două zile pe zona de arhitectură software numită SOA done right;

# Tomasz Pęczek, Microsoft MVP, Software Architect.

Bilete dotnetdays

Dotnetdays 2020 va avea un singur track și se adresează nivelului de experiență mid-senior, având ca target zona de programare .Net, Architectura și dezvoltare Cloud. Mai multe detalii pe pagina evenimentului sau pe Facebook.