(video) Real Madrid a câștigat pentru a 11-a oară Supercupa Spaniei. Federico Valverde, desemnat cel mai bun jucător al meciului

real madrid
Foto: gettyimages

Real Madrid a câștigat ieri a 11-a Supercupă a Spaniei în urma loviturilor de departajare cu scorul final de 4-1, în finala contra rivalilor de la Atlético Madrid.

Zinedine Zidane ne demonstrează încă o dată că este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Francezul de pe banca lui Real Madrid a câștigat alături de „galactici” toate cele nouă finale disputate.

„Până acum, a câștigat toate finalele disputate de Real Madrid din postura de antrenor. Sper să o țină tot așa și să obțină și alte trofee”, au fost cuvintele lui Florentino Perez după meci, scrie Digi Sport.

Finala disputată în Arabia Saudită, care a avut loc pe stadionul de la Jeddah, a adunat 60 de mii de suporteri.

# Jucătorul finalei a fost desemnat Federico Valverde

Deși a fost eliminat, mijlocașul uruguayan i-a impresionat pe organizatorii turneului și a primit premiul pentru cel mai bun jucător al meciului cu rivala Atlético Madrid. În minutul 115, Valverde l-a faultat pe Álvaro Morata, care ar fi ieșit singur față în față cu Thibaut Courtois, și a fost trimis mai devreme la cabine.

Cu toate acestea, mijlocașul Realului a uitat de toate după ce s-a văzut cu trofeul câștigat. În plus, Valverde a făcut un anunț uriaș: „va deveni tată”.

„Sunt foarte fericit. Ceea ce mi se întâmplă este foarte frumos. Mă aflu într-un moment din viața mea care este incredibil. De asemenea, voi deveni tată”, a spus Valverde.

 

Câștigătoarea Supercupei a fost decisă după executarea loviturilor de departajare. Din echipa lui Atlético, Saúl și Thomas au ratat, în timp ce jucătorii lui Zidane au transformat toate loviturile în goluri.

Mai jos, puteți viziona loviturile de departajare dintre cele două echipe de la Madrid.

https://www.youtube.com/watch?v=phSk74MWsHk

Pentru Real Madrid, aceasta a fost a 11-a oară când câștigă Supercupa Spaniei. Barcelona este cea care deține recordul la acest capitol, cu 13 trofee.

Reporter stagiar: Petru Beșleaga

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente