(foto) La uzina Mezon a izbucnit un nou incendiu. Pompierii au reușit să stingă focul

mezon2
Foto: Facebook/Anna Golban

Uzina Mezon din sectorul Râșcani al Capitalei a fost din nou cuprinsă de flăcări. De data aceasta, incendiul a fost unul mic, potrivit IGSU.

Liliana Pușcașu, șefa centrului relațiilor cu publicul al IGSU, a declarat pentru #diez că incendiul a izbucnit într-o altă secție de data aceasta și a cuprins o cameră mică de patru metri pătrați, fără a se răspândi mai departe. Focul a fost stins de autospecialele prezente la fața locului.

Amintim că săptămâna aceasta un alt incendiu, de proporții mai mari, a izbucnit pe teritoriul uzinei. După efectuarea cercetării statice şi dinamice a locului incendiului, Laboratorul Experimental Antiincendiar a înaintat trei versiuni. Prima ipoteză lansată de specialişti este scurtcircuit în reţeaua electrică, a doua versiune precăutată este incendiere intenţionată, iar a treia versiune înaintată spre examinare este încălcarea procesului tehnologic. Cauza finală în cazul izbucnirii incendiului urmează să fie expusă într-un raport după elucidarea tuturor circumstanţelor. Incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, iar pentru lichidarea acestuia au intervenit 55 de pompieri şi salvatori cu 10 autospeciale de intervenţie. În urma arderii nicio persoană nu a avut de suferit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente