(video) 8 seriale europene mai puțin cunoscute de pe Netflix, care sunt disponibile și în Moldova

elite

Dacă te-ai plictisit de filmele și serialele americane, îți propunem să răscolești prin biblioteca oferită de Netflix și să încerci câteva seriale produse în țări europene și care spun povești mai specifice. Mai jos, vezi câteva recomandări de seriale care sunt disponibile și pe contul tău creat în Moldova.

Occupied – Norvegia

Într-un viitor apropiat, Partidul Verde Norvegian, o formațiune politică prietenoasă mediului, a preluat controlul asupra țării și a interzis folosirea tuturor tipurilor de combustibili fosili. Deși cetățenii Norvegiei par să fie de acord cu această idee, celelalte țări nu o simpatizează, motiv pentru care, în urma unei înțelegeri dintre țările UE și Rusia, ultima plănuiește o invazie asupra Norvegiei.

Rita – Danemarca

Rita este o profesoară cu atitudini mai puțin ortodoxe față de studenții ei, la care, însă, ține foarte mult. Deși subiectul nu pare departe de linia obișnuită a unui serial american, abordarea este mult mai delicată și profundă.

Cable Girls – Spania

Serialul spune povestea a patru femei care lucrează la Compania națională de telefonie, în Madridul anilor 1920. Serialul are patru sezoane.

Dark – Germania


Subiectul se focalizează pe dispariția unui copil dintr-un mic oraș german, care scoate la iveală mai multe detalii misterioase din viețile a patru familii ce sunt în căutarea copilului.

Bordertown – Finlanda


Acțiunea se petrece într-un orășel finlandez, situat la graniță cu Rusia, și îl are în prim-plan pe un fost agent FBI, care, deși și-ar fi dorit să stea departe de crime și infracțiuni, nu reușește din cauza multiplelor cazuri cu care ajunge să se confrunte în orășelul în care s-a mutat recent. Oricum, mai mult decât pe acțiune, serialul pune accent și pe lupta psihologică internă pe care o duce personajul principal.

Suburra: Blood on Rome – Italia


Acțiunea are loc în 2008 și spunea povestea unei dispute între mai multe organizații criminale, politicieni corupți și Vatican.

La Mante – Franța

Un serial scurt, de șase episoade, despre crime și confruntări personale.

Elite – Spania


Povestea este concentrată în jurul vieților unor adolescenți și condimentată cu drame, atât obișnuite, cât și mai puțin obișnuite prin implicațiile aduse de o crimă misterioasă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente