(podcast) Artur Gurău despre influenceri, rețele sociale și campanii de promovare de succes

71199685_10157396405886718_5642112410052460544_n

Din podcast cunoașteți cine sunt influencerii din țara noastră și de ce agențiile de publicitate nu trebuie în totalitate să se ocupe de strategiile de promovare. În cadrul podcastului, Artur Gurău spune cum poți să fii eficient pe rețelele de socializare și care sunt cele mai frecvente concepții greșite despre vânzări pe social media.

„Rețelele sociale nu sunt un canal de vânzări sau generator de lead-uri,  la momentul actual este cel mai bun canal pentru a construi «brand love»”. Aceasta este opinia lui Artur Gurău, antreprenor și fondator al agenției de comunicare „Granat” expusă în cea mai nouă ediție a podcast-ului „Aprinde becul cu Stella Jemna”.

Din podcast mai aflați cum o vizită în SUA poate inspira la apariția unei comunități pentru tinerii din Europa de Est. În calitate de președinte Digital Communication Network, Artur Gurău povestește despre reușitele platformei, care în patru ani a reușit să adune mai mult de 6 000 de membri (jurnaliști, tineri profesioniști din industria de comunicare) din Europa și Asia Centrală și a organizat peste 20 de evenimente în țări ca Polonia, Ucraina, Grecia sau Armenia.

Ascultați integral podcast-ul în aplicațiile voastre mobile pe Apple podcasts, Google Play,  Spotify sau Aprindebecul.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente