Vineri, pe 27 decembrie 2019, platforma BeBetter a organizat seminarul „2020 Bebetter Resolution”, dedicat celor care, în anul care vine, își propun să devină un pic mai buni, construind o relație armonioasă atât cu propriul organism, cât și cu mediul înconjurător.

În cadrul evenimentului, invitații speciali – omul de afaceri Chiril Gaburici, prezentatoarea TV Lilu Ojovan și antrenoarea de fitness Elena Cușnir – au împărtășit publicului prezent la eveniment experiențele proprii de reducere a riscurilor din viața de zi cu zi, oferind soluții viabile pentru provocările cotidiene.

Într-o atmosferă degajată, Elena Cușnir a vorbit despre metodele prin care ne putem motiva și mobiliza să practicăm sportul sub orice formă care să ne aducă plăcere. Motivația care ar trebui să ne ghideze este cea intrinsecă, pentru că dorința care vine din interior este mult mai sustenabilă pe termen lung. Antrenoarea de fitness a mai povestit și despre practicile viabile prin care putem trezi și, cel mai important, menține motivația.

Lilu Ojovan a vorbit și a demonstrat alternativele eco ale produselor de igienă și a dezvăluit despre cum putem să facem o alegere conștientă atunci când preferăm anumite produse. Oaspeților evenimentului li s-a povestit cu lux de amănunte cum trebuie să sorteze deșeurile pentru ca acestea să poată fi ulterior reciclate și cât de important este ca fiecare persoană a comunității să-și dea seama de realitatea dramatică care ne înconjoară. Lilu Ojovan a mai adăugat că, în condițiile actuale, în care s-a pomenit Terra, schimbarea modului nostru de gândire și de comportament este imperativă.

Chiril Gaburici a vorbit despre avantajele economice, cât și despre beneficiile pentru mediul înconjurător pe care le presupun vehiculele electrice. Speakerul a menționat că, în lume, tehnologia alimentată de baterii își continuă incursiunea în mainstream, fapt care va aduce un final inevitabil vehiculelor cu motor cu ardere internă, iar revoluția continuă a bateriilor va face așa, încât electrocarurile să fie din ce în ce mai accesibile pentru populație.

Tot el a menționat și despre faptul că o mașină electrică poate fi cu aproximativ 75 % mai economă decât un autovehicul convențional, iar de când posedă un electrocar, a învățat să-și planifice mai atent itinerarul pe care îl parcurge.

Participanții evenimentului au avut posibilitatea de a adresa întrebări la subiectele de interes și a socializa cu invitații. „2020 Bebetter Resolution” este al treilea seminar organizat de platforma BeBetter. Organizarea acestor tipuri de seminare sensibilizează opinia publică și provoacă comunitatea să caute soluții mai puțin nocive în viața de zi cu zi.

Seria de evenimente BeBetter va continua și în anul 2020.