Aeroportul Internațional Chișinău va avea un nou terminal. Când va fi prezentat noul proiect vizual

wineofmoldovaair

Compania „Avia-Invest” SRL, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), va prezenta marți, 24 decembrie, la ora 12.00, proiectul vizual al noului terminal al aeroportului.

Responsabilii companiei vor răspunde la întrebările jurnaliștilor privind noul proprietar al Aeroportului Internațional Chișinău.

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a administrației companiei „Avia-Invest” SRL, situată pe bulevardul Dacia 80/3.

De menționat că reprezentanții companiei au confirmat astăzi că „NR Investment Limited” a cedat controlul asupra companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd, care deține 95 % din „Avia-Invest”. De asemenea, „Avia-Invest” a conformat faptul că omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko este beneficiar al companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd.

Andrei Goncearenko a lăudat compania concesionară pentru dezvoltarea dinamică a AIC din ultimii ani.

„Este clar că dezvoltarea în continuare a aeroportului ca centru regional de transport între Europa și Asia depinde de volumul și stabilitatea investițiilor atrase. Printre prioritățile mele se numără construirea unei noi piste de decolare-aterizare pentru avioanele de mari dimensiuni, precum și a unui nou terminal care va fi cel mai modern din regiune. Atragerea investițiilor pentru realizarea acestor planuri este sarcina mea principală în calitate de nou participant. Avem mult de lucru. Scopul nostru este să majorăm numărul anual al pasagerilor până la cinci milioane în următoarea perioadă”, a declarat Andrei Goncearenko.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente