Concert cu artiști îndrăgiți, distracții și marea extragere a tombolei. Linella te invită la un eveniment grandios cu ocazia deschiderii celui de-al 100-lea magazin

960x480_diez (1)

Rețeaua de magazine Linella este pe cale de a atinge un nou record, deschiderea celui de-al 100-lea magazin. Cu această ocazie, la 28 decembrie curent, Linella te invită la un eveniment grandios, unde vei avea parte de un concert cu artiști îndrăgiți (Zdob și Zdub, Cristofor Aldea-Teodorovici, Orchestra Tharmis & Valentin Uzun), distracții, colinde, dar și Marea extragere din cadrul campaniei promoționale, unde marile premii sunt un apartament, un automobil Skoda Fabia și card de cumpărături de 36 de mii de lei.

Doar în decembrie curent, Linella a deschis cinci magazine noi, și anume în Stăuceni, Chișinău (strada Paris), Anenii Noi, Drochia și Florești. Acum, Linella este pe punctul de a deschide magazinul cu numărul 100, iar cu această ocazie va da un eveniment de zile mari la Moldexpo, pe 28 decembrie.

La eveniment te așteaptă îndrăgitul prezentator și actor Emilian Crețu, iar la concert vor evolua artiștii Cristofor Aldea-Teodorovici, Orchestra Tharmis & Valentin Uzun și legendarii Zdob și Zdub. Colindătorii vor avea grijă ca fiecare invitat să simtă atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Încântați vor fi și copiii, pe care îi așteaptă un carusel, animatori deghizați în eroii preferați de Crăciun și diferite activități distractive.

În zona lui Moș Crăciun, micuții vor putea recita poezii Moșului, iar acesta le va oferi cadouri.

Oaspeții vor avea parte și de o zonă a fotografiilor, unde vor putea face poze cu prietenii în zona special amenajată, la selfie box și la pomul de Crăciun.

Cea mai importantă parte a serii va fi marea extragere din cadrul campaniei promoționale, unde participanții înscriși în concurs vor avea posibilitatea de a câștiga un apartament, un automobil Skoda Fabia sau card de cumpărături de 36 de mii de lei. Tombola încununează campania promoțională De 100 de ori mai aproape de tine, care s-a desfășurat în toate magazinele din țară, din data de 17 octombrie 2019.

Pentru cei ce nu vor putea fi prezenți, evenimentul de extragere va fi transmis în direct pe pagina oficială de Facebook Linella și pe pagina de YouTube Linella.

Linella îi așteaptă pe toți, de la mic la mare, la evenimentul care va avea loc la 28 decembrie 2019, între orele 13.00 și 18.00, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo. Accesul va fi gratuit.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului sau pe site-ul oficial.

Linella este cea mai mare rețea de retail modern din Republica Moldova, care atinge un nou nivel de dezvoltare cu cele 100 de magazine pe întreg teritoriul țării.

Este o rețea națională, promotor al comerțului modern în Republica Moldova de peste 18 ani. Prin expansiunea continuă, Linella aduce un sprijin însemnat comunității locale prin amenajarea teritoriului, creșterea eficienței energetice la iluminatul public și prin parteneriate cu producătorii autohtoni. Mai mult, Linella este susținătoare a numeroase proiecte de educație, cultură, sport, ecologie și caritate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente