Au fost desemnați învingătorii programului „Burse pentru Viitorul Tău”. Cine sunt studenții câștigători în acest an

nhg

Centrul de Informații Universitare a desemnat învingătorii celei de-a VI-a ediții a programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, organizat cu suportul financiar integral al BC „Moldova Agroindbank” SA și în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetarii și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova.

În concursul din acest an au fost depuse 75 de dosare. În rezultatul evaluării dosarelor depuse, de către Comisia Independentă de Experţi nominalizată în cadrul programului, au fost selectaţi 30 de tineri care își fac studiile în cadrul a 13 instituții de învățământ superior din Republica Moldova și care vor beneficia de burse în valoare de 10 mii de lei fiecare, pentru anul de studii 2019/2020.

Surpriza acestei ediții a fost că un prieten al CIU, care a dorit să păstreze anonimatul, a fost inspirat de scopul programului și a oferit adițional șase burse a câte 10 mii de lei pentru încă șase studenți ai anului I, în memoria tatălui său, care mereu a accentuat valoarea și importanța educației.

Vezi mai jos lista câștigătorilor.

ddf

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente