UTM invită profesorii de fizică și astronomie din întreaga țară la cursuri de formare continuă

cf53d3da71dd43960b020c63585fcfa0b788f3c8

Departamentul de Fizică al UTM a elaborat planul de învăţământ şi curriculumul pentru formarea continuă a cadrelor didactice din ciclul liceal la programul „Fizica şi didactica fizicii şi astronomiei”. Astfel, profesorii din întreaga țară sunt invitați să participe la cursuri.

Este de remarcat că la UTM funcţionează Observatorul Astronomic cu telescopul CELESTRON conectat la Staţia Terestră şi Centrul Naţional de Tehnologii Spaţiale, care va fi utilizat la cursurile de formare continuă.

Planul de învăţământ şi curriculumul la programul „Fizica şi didactica fizicii şi astronomiei” au fost elaborate în conformitate cu normele metodologice în vigoare ale Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării. La elaborarea lor s-a ţinut seama de curriculumul la Fizică şi Astronomie pentru clasele liceale.

Studiile de formare continuă se vor finaliza cu eliberarea unui certificat al Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Următoarele cursuri se vor desfăşura în perioada 28 februarie 2020-14 martie 2020, fiind prevăzută utilizarea zilelor de sâmbătă şi duminică, precum şi vacanţa de primăvară a elevilor. Înscrierea la cursuri se va realiza la numărul de telefon 022-509-917 al Departamentului de Fizică sau la adresa electronică [email protected]. Mai multe detalii despre înscriere găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente