Judocanul Denis Vieru a fost desemnat cel mai bun sportiv din Chișinău

cms-image-000075814

Judocanul Denis Vieru (66 kg) a fost desemnat vineri, 13 decembrie, de un grup de experți, cel mai bun sportiv al Chișinăului în 2019.

El a fost urmat în clasament de Zalina Petrivskaya-Marghiev (atletism), Victor Ciobanu (lupte greco-romane), Anastasia Nichita (lupte feminine), Radu Albot (tenis), Stepan Dimitrov (taekwondo), Alexandra Mîrca (tir cu arcul), Oleg Tarnovskyi (kaiak-canoe), Tudor Ciobanu (haltere), transmite moldpres.md.

„La alegerea celor mai buni sportivi au participat 13 experți. Festivitatea de premiere este programată pentru 24 decembrie”, ne-a informat șeful secției sport de la Direcția municipală învățământ, tineret și sport Victor Gheorghiu.

Toți laureații și antrenorii lor beneficiau de la primărie în anii precedenți de câte 10 mii de lei fiecare.

Denis Vieru este cel mai bun judocan moldovean. El a cucerit anul curent medalia de bronz la mondialele din Tokyo, a devenit campion mondial universitar la Napoli, s-a clasat pe primele locuri la turneele Grand Slam de la Paris, Baku şi Grand Prix de la Antalya, fiind cu aceste performanțe pretendentul principal la titlul de cel mai bun sportiv în 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente