Copiii de la grădinițele din Capitală vor primi cadouri gratuite la matineele de iarnă

3905120

Primăria municipiului Chișinău va identifica surse financiare necesare pentru achiziționarea cadourilor cu prilejul Crăciunului și a Anului Nou la matineele grădinițelor din capitală.

Vineri, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, primarul general, Ion Ceban, a solicitat funcționarilor responsabili de domeniile educație și buget de a identifica în regim de urgență sursele necesare pentru achiziționarea cadourilor de revelion pentru copiii din grădinițe la matinee.

De asemenea, Consiliul Municipal Chișinău urmează să asigure în bugetul pentru anul 2020 o linie bugetară specială pentru asigurarea copiilor din instituțiile de educație timpurie cu cadouri pentru sărbătorile de iarnă.

O solicitare în privința asigurării cu cadouri a copiilor de grădinițe la matineele de Anul Nou a fost enunțată vineri, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, de către un părinte cu copii de grădiniță. Elena Nofit a ținut să menționeze că propunerea făcută autorităților publice locale ar contribui la stoparea colectărilor ilegale de bani de la părinți pentru cadourile lui Moș Crăciun la matinee și, odată cu acestea, și sume pentru alte destinații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente