Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-2409681

Duminică nu se stă acasă! Ultima zi a săptămânii se petrece alături de cei dragi. Fie că vreți să mergeți la un spectacol, concert sau pur și simplu să vă plimbați printr-un târg de Crăciun cu un pahar de vin fiert, trebuie s-o faceți împreună cu oamenii dragi. Pentru a vă ajutam noi am selectat evenimentele la care puteți să vă petreceți acest sfârșit de săptămână.  

# Rock’n’Bibliotecă / Live at B.P. Hasdeu / Chișinău

Image may contain: 2 people, text

Ce poate avea în comun biblioteca și rock’n’roll-ul? Dorința de a proteja planeta care ne adăpostește. Trupa The Wax Road, în parteneriat cu sediul central al Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu”, vă invită pe data de 15 decembrie, ora 18:00, la un concert Unplugged gratuit, în incinta bibliotecii de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 148.

Evenimentul are drept scop colectarea fondurilor ce vor fi donate către compania de sortare și reciclare ABS Recycling Moldova, pentru organizarea unor lecții educaționale în școli și universități, în ceea ce ține de sortarea corectă a gunoiului. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Symbiopsychotaxiplasmirror

Image may contain: text

Duminică vino la o expoziție personală de grafică de Mariana Ştefăneţ, „Invazie sonică de Gonzo ambient / experimental / drone”. Mariana Ştefăneţ a absolvit liceul de Arte Plastice „Igor Vieru”, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chişinău, Facultatea Grafică, membru a Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova, a participat la expoziții în Moldova, România, Rusia, Turcia. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook.

# Târgul național al covorului „Covorul dorului”. Ediția a VI-a

No photo description available.

La 15 decembrie 2019, între orele 11.00 – 16.00 la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală va avea loc Târgul Național al Covorului „Covorul Dorului”, ediția a VI-a.  În cadrul evenimentului va fi vernisată expoziția Scoarța de Căușeni – tezaur de culoare și simbol (15 decembrie 2019 – 31 ianuarie 2020). Această expoziție oferă prilejul de a cunoaște piese din patrimoniul național. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Bem izvar

Image may contain: text

Timpul e numai bun pentru un pahar de izvar – roșu, alb sau roze. Duminica la C51 vei primi vin fiert gratuit dacă iei mâncare din meniul vegetarian al localului! Mai multe detalii vezi Aici. 

# Capra cea bună, Lupul cel rău, Iedul cel mic și cumătra caprei

Image may contain: 1 person, on stage

Cu toți cunoaștem povestea lui Ion Creangă „Capra cu trei iezi”, și sfârșitul acesteia, nu-i așa? Cu ce e mai bună Capra decât Lupul? A făcut bine sau nu că s-a răzbunat? Oare de ce viața e atât sucită? De ce uneori adulții se comportă ca niște năuci, lipsiți de judecată? Ce rost are viața dacă nu mai poți avea încredere în nimeni ? Astea sunt întrebările pe care și le pune Iedul cel mic, rămas în viață! Mai multe detalii găsiți aici. 

# Orășelul de Crăciun

Image may contain: text

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Începând cu 1 decembrie 2019 şi până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10:00 şi 23:00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Mai multe detalii vezi aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente