UTM se implică activ în formarea continuă a specialiștilor EECP

GIZ_1-1030×580

Rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan, alături de prorectorul informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare, Dinu Țurcanu, au salutat participanții la Atelierul de lucru privind asigurarea durabilității formării continue în sectorul eficienței energetice în clădirile publice (EECP).

În mesajul său, rectorul UTM a subliniat importanța problemelor abordate în cadrul acestui eveniment, dezvoltarea capacităților fundamentale de verificare și întreținere eficientă a stării clădirilor publice, instalațiilor aferente, accesul la cele mai noi teorii, concepte, modele și tehnici necesare pentru o gestionare eficientă și rentabilă având o conotație deosebită pentru Universitatea Tehnică a Moldovei, care tinde constant să-și diversifice oferta educațională în acest domeniu.

Participanții la atelier și-au propus să identifice acțiunile și responsabilitățile asumate pentru asigurarea bunei desfășurări a cursurilor de instruire în domeniul eficienței energetice, în context subliniindu-se contribuția deosebită a Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei – GIZ, Agenției pentru Eficiență Energetică – AEE, dar și a Direcției Formare Continuă din cadrul UTM, transmite site-ul UTM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente