(foto) Endava s-a mutat în cel mai modern oficiu din Chișinău

principala

Endava a deschis oficial ușile noului oficiu, primul din categoria A+ în Republica Moldova, fiind și unul dintre cele mai moderne și confortabile spații de lucru din țară.

Oficiul este construit în concordanță cu cele mai noi tendințe de design. Clădirea din categoria A+ are caracteristici precum: aer condiționat automat, sisteme de control al accesului, serviciu propriu de securitate, ascensoare de mare viteză, parcări subterane. În 11 mii de metri pătrați, compania a amenajat 1 100 de stații de lucru, săli de ședințe și spații prietenoase angajaților, care încurajează interesele și pasiunile acestora: săli de sport, muzică, pentru relaxare, pentru copii etc.

Pereții construcției sunt din sticlă și oferă o priveliște minunată asupra orașului. Conceptul modern reprezintă un model de „junglă urbană”, care conține diverse soluții inovative, fiecare etaj și fiecare sală pentru ședințe are un stil propriu, care se integrează facil în designul general al oficiului.

1

„Bun venit în noua casă Endava. Am căutat o casă perfectă și am găsit-o. Am dat sens, culoare și personalitate noului oficiu Endava și l-am amenajat astfel încât să reflecte filosofia noastră corporativă, iar angajații să activeze în cele mai bune condiții. Toate eforturile depuse sunt în primul rând pentru angajații noștri”, menționează Radu Lazăr, manager regional, Europa Centrală, Endava.

Endava și-a asumat angajamentul de a investi în confortul și dezvoltarea oamenilor din companie. Și cum aceștia își petrec o mare parte din timp la lucru, o experiență plăcută și motivantă îi determină pe cei aflați în căutarea oportunităților de dezvoltare în carieră să aleagă Endava.

Compania pune preț pe educație și învățare continuă. În noul sediu a fost creat un spațiu transformabil cu o capacitate de peste 300 de persoane, dedicat doar activităților Endava University, care va găzdui sesiuni de traininguri, cursuri, dar și alte evenimente și întâlniri ale comunității IT din Republica Moldova.

2 (2)

„Dimensiunea și calitatea acestei clădiri ne sugerează că avem o afacere puternică și de succes în Moldova. La baza companiei este reinventarea relației dintre oameni și tehnologie. Aceasta înseamnă că echipele noastre de aici iau în considerație modul în care tehnologia poate transforma modelele de afaceri sau poate schimba experiențele oamenilor”, a menționat CEO Endava John Coterell.

În anul 2018, Endava a devenit prima companie IT cu origini în Republica Moldova, care a fost listată la bursa din New York. Actualmente, valoarea de piață a companiei Endava este de peste 2 miliarde de dolari. Acest lucru a constituit începutul unui proces de dezvoltare și creștere a companiei, atât pe plan extern, cât și intern.

3 (1)

Despre Endava

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 18 ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor. Endava are peste 5 754 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia. În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 2,03 miliarde de dolari la data de 12 iunie 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente