Care este topul telefoanelor de buget cu cea mai rezistentă baterie în 2019

Smartphone-uri

Smartphone-ul în ziua de azi reprezintă elementul esențial în activitatea zilnică pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim despre muncă, studii sau călătorii. De aceea, o baterie bună care să poată menține telefonul în funcție toată ziua este foarte importantă.

Încărcarea rapidă a telefoanelor moderne, numită „fast charge”, devine foarte populară chiar și în telefoanele de buget, fiind capabilă să încarce dispozitivul dumneavoastră într-o oră sau chiar mai puțin de atât. Dar ce ne facem în momentul când nu avem nicio priză lângă noi pentru a reîncărca smartphone-ul?

Pentru a vă asigura că nu veți fi într-o asemenea situație, mai jos puteți găsi lista cu cele mai rezistente telefoane de buget din 2019 la capitolul autonomie, conform techradar.com.

# Samsung Galaxy M30s

samsung-galaxy-m30s
mobile-newz.com

Samsung a devenit mult mai competitiv pe piața smartphone-urilor de buget odată cu lansarea seriei Galaxy M la începutul acestui an. Smartphone-ul de la Samsung are o baterie de 6 000 mAh, care îi asigură două zile de activitate.

# Xiaomi Redmi Note 8 Pro

xiaomi-redmi-note-8-pro
androidpit.com

Smartphone-ul de la Xiaomi are o baterie cu capacitatea de 4 500 mAh, ceea ce îi asigură o autonomie destul de bună în decurs de o zi, iar chipset-ul său Helio G90T contribuie la economia bateriei.

# Vivo Z1 Pro

Vivo-Z1-Pro
smartprix.com

Compania chineză „Vivo” care produce smartphone-uri, software și servicii online a inclus în noul său telefon o baterie de 5 000 mAh, iar împreună cu tripla cameră și designul atrăgător îi oferă aspectul unui adevărat smartphone de top.

# Xiaomi Redmi 8A

Xiaomi Redmi 8 A
techradar.com

Xiaomi a lansat recent Redmi 8A, care are instalată o baterie de 5 000 mAh, aceasta îi oferă telefonului o autonomie pe parcurs de o zi întreagă cu utilizare intensivă, care pentru unii utilizatori va menține telefonul activ și două zile.

# Samsung Galaxy M20

samsung-m20-
linekraft.com

Un alt smartphone de buget de la Samsung, acesta are o baterie de 5 000 mAh, telefonul dat ne oferă o combinație optimă între putere, performanță și autonomie.

Prețul smartphone-urilor prezentate mai sus variază între suma de 170-270 de dolari pe piața internațională a gadgeturilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente