„Calm Greta, calm”. Donald Trump „supărat” pe Greta Thunberg după ce revista Times i-a acordat titlul de „Persoana Anului”

trump-greta
Foto: CBS News

Donald Trump a reacționat după ce a aflat că Greta Thunberg a fost desemnată „Pesoana Anului” de revista Time. Președintele Americii a scris într-o postare pe pagina sa de Twitter că tânăra ar trebui să ia măsuri pentru a-şi gestiona furia.

„Cât de ridicol. Greta trebuie să ia măsuri pentru a-şi gestiona furia, apoi să meargă la un film bun și vechi cu un prieten! Calm Greta, calm”, a scris Trump pe contul său de Twitter.

Adolescenta suedeză a fost desemnată victorioasă de editorii revistei Time în faţa altor cinci finalişti: Donald Trump, liderul democraţilor din congresul american – Nancy Pelosi, starul echipei feminine americane de fotbal – Megan Rapinoe, agentul CIA care a dezvăluit informaţia despre apelul telefonic dintre Donald Trump şi preşedintele ucrainean, aflat la originea procedurii de destituire a preşedintelui american, şi manifestanţii prodemocraţie din Hong Kong.

Amintim că, Greta Thunberg, tânăra activistă pentru climă din Suedia, a fost desemnată Persoana Anului 2019 de revista americană Time. Greta Thunberg a devenit cel mai tânăr laureat al acestei distincţii, care este decernată de revista americană Time începând din anul 1927.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente