ROUND 2 FIGHT! Ministerului Economiei și Infrastructurii a invitat din nou transportatorii de pasageri la discuții

adf

Astăzi, conducerea Ministerului Economiei și Infrastructurii a avut o ședință cu reprezentanții companiilor specializate în transportul de pasageri. Ministrul Anatolie Usatîi a menționat că este deschis spre dialog, pentru a identifica soluții ce țin de prețurile pentru călătoriile interurbane.

„Suntem conștienți de faptul că problema tarifară din domeniu este una ce a fost neglijată pe parcursul mai multor ani. Totodată, considerăm că abordarea acesteia de o manieră ultimativă fără a lua în calcul calitatea și siguranța serviciilor pentru călători nu este o abordare corectă”, a menționat ministrul Anatol Usatîi.

Reamintim că, astăzi, transportatorii au ieși la protest în PMAN. Aceștia sunt nemulțumiți de modul în care a fost examinat de către Ministerului Economiei și Infrastructurii cererea transportatorilor de a ridica tariful pentru serviciile de transport.

Din acest motiv, mai multe curse naționale și-au suspendat activitatea. La grevă participă în jur de 1 500 de unități de transport, iar circulația în Piața Marii Adunări Naționale este sistată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente