Prim-ministrul: „Investitorii străini vor fi susținuți la toate etapele de creare și gestionare a afacerilor”

biagiotti

Atragerea investițiilor în modernizarea țării și crearea locurilor de muncă este o prioritate pentru executiv. Premierul Ion Chicu a asigurat că investitorii vor fi susținuți la toate etapele de creare și gestionare a afacerilor. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei întâlniri cu investitorul italian Carlo Arturo Garuzzo, specializat în domeniul producerii energiei regenerabile.

La ședință a participat și Valeria Biagiotti, ambasadorul Italiei în Republica Moldova. Șeful executivului i-a mulțumit lui Carlo Arturo Garuzzo pentru curajul de a investi în Republica Moldova, în pofida cunoașterii despre unele disfuncții existente și l-a asigurat de susținere deplină.

„Vom discuta cu Ministerul Economiei și Infrastructurii și cu alte autorități publice responsabile, pentru a elimina impedimentele în construirea și dezvoltarea inițiativelor Dvs. investiționale”, a declarat Ion Chicu.

În 2018, compania investitorului italian Carlo Arturo Garuzzo a pus în funcțiune în țara noastră cel mai mare parc de panouri fotovoltaice și, în prezent, este unul din cei mai mari producători de energie regenerabilă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente