Ce faci de revelion? Lista localurilor din Chișinău unde poți să petreci anul vechi și să-l întâlnești pe cel nou

iStock_000079054469_Small
Foto: kclimo.com

Se zice că noul an va fi la fel cum îl întâlnești, așa că este foarte important unde și cum petreci noaptea dintre ani. Dacă nu ai un plan pentru seara de 31 decembrie, nu panica! Echipa #diez îți recomandă câteva localuri unde poți întâlni noul an pe cinste.

Adună-ți dispoziția bună, i-ați prietenii și mergi la unul dintre localurile recomandate:

# Roaring 20s New Years Party

Smokehouse pregătește o petrecere bună de revelion și în acest an. Meniul din acest an include: cocktailuri în stilul anilor ’20, bere la draft, mâncare delicioasă și fourchette. Vă așteaptă muzică în stilul anilor ’20, în aranjament contemporan. De asemenea, vă așteaptă jocuri interactive.

Costul biletului este de 800 de lei. Mai multe detalii găsiți AICI!

# Marvel NYE | Space Cable (Live Band) & DJ Talisman

Sensi bar & café îți propune pentru seara de revelion o petrecere în tematica MARVEL. Organizatorii promit muzică bună, distracție pe măsură și o atmosferă cosmică. Detalii despre petrecere găsiți AICI!

# New Year’s Party

Barbar te invită să dansezi și să te simți bine de tot în seara dintre ani. Muzica va fi asigurată de DJ ODAINIQ, iar biletul de intrare este de 400 de lei. Persoanele care rezervă masa din timp nu achită intrarea. Detalii găsești AICI sau la numărul de telefon 078 513 513.

# Roaring into 20s!

Ai visat cândva să ajungi în anii ’20? Da? Atunci Teatrum știe cum să îți îndeplinească dorințele! În noaptea dintre ani, Teatrum deschide ușile în anii ’20 ai secolului trecut! Farmecul vremurilor de altădată, cu mult stil, un meniu rafinat, muzică de calitate de la Vladimir Fotescu & The Band și cei mai favoriți DJ-i Kirpitch & Wade. Detalii despre eveniment găsești AICI sau la numărul de telefon 067706070.

# AVAngarde party 2020

Restaurantul AVA 1727 vă invită să celebrați Anul Nou în stil AVAngardist! Veți avea parte de o cină gastronomică unică, acompaniată de Jackets Cover Band, o mare de șampanie, cocteiluri sofisticate, preparate de Dmitriy Poli, distracție și dans până în zori! Prețul pentru o persoană este de 2 000 de lei. Detalii AICI sau la numărul de telefon 060601727.

# Revelion 2020 împreună cu Zdob și Zdub

De revelion, DRAFT te așteaptă împreună cu familia sau colegii pentru a petrece noaptea dintre ani. Invitați speciali – Zdob și Zdub. Informații suplimentare aflați la numărul de telefon 060 71 4444. Detalii AICI!

# New Year’s Eve at Kozlovna!

Memorabil și unic, restaurantul Kozlovna a pregătit pentru tine tot ceea ce este necesar pentru a-ți face noul Anul Nou mai special. Ești așteptat cu un program minunat, muzică live și cadouri. Detalii aflați la 079 02 9999 și AICI!

# Insomnia – 2020 New Year Dance Party

Radisson Blu Leogrand Hotel pregătește în fiecare an câte o petrecere tematică pentru seara de revelion. În acest an, muzica bună va fi asigurată de trei DJ-i. Distracția începe la ora 23.00, iar rezervările pot fi făcute la acest număr de telefon: +373 78 898 898. Detalii AICI!

# Revelion 2020 – Secret Faces

În noaptea de revelion, ești invitat să intri în jocul personajului Sherlock Holmes și să petreci o noapte criminal de interesantă. Vei avea parte de un meniu select, băuturi ALL INCLUSIVE, iar atmosfera incitantă va fi creată de Show Balet Coregrafic în regia lui Eugen Fărguțu.

Ritmurile muzicale pe tot parcursul serii vor fi ghidate de DJ Oops și la sigur vei fi provocat de muzica live a formațiilor muzicale „The One Band”, în frunte cu solistul Pavel Malyshev și „Angry Band” în frunte cu fermecătoarea Eugenia Sârbu.

Detalii despre petrecere aflați la 069 500 900 și AICI!

# The MOST Regal Ball

Pe 31 decembrie, la ora 21.30, sunteți invitați la cea mare mare petrecere de revelion – The Most Regal Ball. Organizatorii au pregătit surprize pe măsură și un mega show pentru ca tu să simți magia noului an. Detalii AICI!

# Black & White New Year’s Eve Party 2020

New York Restaurant & Bar te invită să celebrezi revelionul cu muzică retro din anii ’70, ’80 și ’90.

Informație suplimentară aflați la numărul de telefon 079 201 201 și AICI!

# Revelion 2020 la Sala de Aur

Sunteți gata pentru concluziile anului 2019? Sunteți pregătiți cu planurile pentru anul 2020? Atunci „Sala de Aur” te invită să petreci revelionul împreună cu ei. Rezervări se fac la numărul de telefon 060058883. Detalii AICI!

# Revelion 2020 la „Capitoles Park”

Dacă încă nu aţi decis unde veţi petrece noaptea de revelion? Valentin Uzun şi Orchestra Tharmis vă invită în incinta restaurantului „Capitoles Park” la o seară de neuitat. Prețul unui bilet este de 2 500 de lei. Detalii AICI!

# Revelion 2020 la Vila Nouă

Atmosfera bună va fi asigurată de muzică live cu Nikorason’g Band, Fanfara lui Moș Crăciun, colindători, de prezentatorul Andrei Veleșcu și de un meniu bun pe care îl găsiți AICI! Prețul pentru o persoană este de 1 700 de lei.

# Revelion 2020 la Manhattan Hotel & Restaurant

O seară de neuitat promit și cei de la restaurantul Manhattan. Sărbătoarea va începe la ora 21.00, iar prețul pentru o persoană este de 120 de euro. Detalii AICI!

# Le Prestige, New Year’s Eve dinner

Dacă vrei o sărbătoare prestigioasă, atunci ZAXI ți-o oferă. Te vor distra Angry Band, Stela Botan, Kuzenkoff Serj și DJ Soulshine. Să știi că și prețul este unul destul de prestigios – 5 000 de lei per persoană. Îți lăsăm un număr de telefon pentru informație adițională +373 78 898 898. Alte detalii AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente