Caravana de Crăciun pornește pe 10 decembrie să ducă bucuria sărbătorilor de iarnă în toată țara

Caravana_3

La nord, sud, centru și chiar în Stânga Nistrului, Caravana de Crăciun va ajunge și în acest an în școlile de tip internat, școlile auxiliare, la copiii care provin din familii defavorizate și la copiii din penitenciare pentru a împărtăși emoția sărbătorilor de iarnă.

Moldova Agroindbank este și în anul 2019 partener general al acțiunii, fiind ajutorul lui Moș Crăciun și al Fondului pentru copii „Clipa siderală” și oferindu-i sprijin sfătosului Moș să ajungă la copiii care provin din familii mai vulnerabile. În total, în acest an Caravana de Crăciun va vizita 1 150 de micuți.

Caravana

Aceasta va porni zilnic, de la ora 9.30, din Piața Marii Adunări Naționale împreună cu voluntarii și toți cei dornici să transmită un mesaj sau cadouri. În plus, elevii liceelor din capitală vor organiza spectacole și alte activități distractive pentru copiii țării în pragul sărbătorilor de iarnă. Informația despre programul exact al Caravanei de Crăciun și itinerarul poate fi accesată pe pagina web.

Caravana_2

„Apreciem faptul că și în acest an Caravana de Crăciun ne unește: pe de o parte adună parteneri, sponsori și oameni generoși în intenția de a face un bine, pe de altă parte – unește Moldova, urmând să facă turul țării și să aducă bucuria Crăciunului de la nord la sud, de la est la vest. Faptele bune ne unesc, de sărbători și în fiecare zi, iar echipa Moldova Agroindbank se bucură să contribuie la răspândirea faptelor bune și partajează spiritul caritabil”, a declarat Iulia Bogușevschi, PR Managerul MAIB.

Caravana de Crăciun este la a XXIII-a ediţie, urmând să facă popas în acest an în 15 localități.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente