(video) Start înregistrări pentru internship la Endava!

Internship_img

Compania Endava lansează un nou program de internship, care urmează să demareze la sfârșitul lunii februarie. Timp de trei luni, aplicanții vor învăța meserie de la mentorii Endava.

Tradițional, la internship se pot înregistra studenții de la facultățile de tehnologii informaționale, tinerii absolvenți sau cei înscriși la un program de master. Pot aplica și cei care își doresc să-și schimbe profesia și să adopte una din domeniul IT. Experiența în domeniu nu e neapărat necesară. Sunt așteptate și persoane cu o gândire analitică, aptitudini de rezolvare agilă a problemelor cu ajutorul soluțiilor inteligente.

Pe parcursul programului, aplicanții vor învăța de la specialiști cu experiență bogată în IT și vor avea acces la ateliere de instruire tehnică și învățare a programelor de lucru. Totodată, aceștia vor avea posibilitatea să activeze în cadrul proiectelor clienților și să participe la toate activitățile companiei. Iar cei mai buni se vor putea angaja cu un program de muncă deplin. Conform experiențelor anterioare, sunt angajați 70 la sută dintre participanții la internship. Pentru a aplica la program, trebuie să știi limba engleză.

Dacă întrunești calitățile de mai sus, depune la una dintre specialitățile: Aplications Management, Development sau Testing.

Înscrierile se vor încheia în data de 6 ianuarie 2020.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina web a programului sau înregistrează-te AICI.

Programul de internship la Endava este bianual și se desfășoară, de obicei primăvara și toamna. Acesta a fost lansat pentru prima oară acum opt ani.

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 18 ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor. Endava are peste 5 754 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia. În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 2,03 miliarde de dolari la data de 12 iunie 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente