Universitatea Central-Europeană oferă două burse de licență. Cum poți depune dosarul

2019.09.05. Ceu bécsi épülete
Foto: 2019.09.05. Ceu bécsi épülete.

Universitatea Central-Europeană (CEU) și-a lansat oferta de burse de licență cu două programe interdisciplinare: BA în Cultură, Politică și Societate și BA în Filozofie, Politică și Economie.

Cunoscută deja ca una dintre cele mai importante instituții care oferă studii de masterat din Europa în științe sociale și umaniste, CEU va oferi două noi programe de licență în campusul său din Viena care vor accepta primii studenți începând cu septembrie 2020.

Combinând cele mai bune tradiții americane și europene academice, predate de profesori care sunt lideri în domeniile lor, diplomele de licență în Filozofie, Politică și Economie și Cultură, Politică și Societate vor fi apogeul învățământului universitar. Studenții, de asemenea, vor avea acces la cadrele academice internaționale și corpul studenților care a caracterizat întotdeauna CEU.

CEU oferă un Premiu pentru clasa inaugurală de studenți în valoare de 50 % din taxa de școlarizare, pentru toți candidații de succes care vor începe studiile de licență la CEU în septembrie 2020. Membrii clasei inaugurale vor primi acest premiu pe întreaga durată a studiilor lor, adică o taxă de școlarizare de 5 000 EUR/an!

Programele sunt acreditate atât în ​​Austria, cât și în Statele Unite ale Americii.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 30 ianuarie 2020.

Mai multe detalii despre procedura de depunere a actelor găsiți AICI!

Pentru cei care doresc să afle mai multe detalii despre depunere, în data de 12 decembrie va fi organizat un webinar cu reprezentanții departamentului de admitere. Detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente