Șeful interimar al PCCOCS, Dorin Compan, a fost suspendat din funcție

media_157588488160307700

Șeful interimar al Procuraturii pentru Combarea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Dorin Compan, a fost suspendat din funcție, în legătură cu efectuarea controlului care are loc în cadrul instituției, la ordinul procurorului general, Alexandr Stoianoglo. Compan a declarat pentru Ziarul de Gardă că este suspendat din funcție pentru o perioadă determinată, până la finalizarea controlului, perioadă în care va activa în cadrul Procuraturii Anticorupție.

„Este o decizie a Procuraturii Generale. Nu cunosc motivele. Se va verifica activitatea procurorilor, dar și a PCCOCS în generale, pentru că, din 2016 până în prezent, efectivul procuraturii a fost modificat”, a declarat șeful PCCOCS.

Dorin Compan a mai comunicat pentru Ziarul de Gardă că în cadrul controlului efectuat prin dispoziția procurorului general va fi verificată activitatea PCCOCS din 2016 și până în prezent.

Tot astăzi, 9 decembrie, din același motiv, din funcție a fost suspendat și șeful Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente