Primarul de Chișinău este mulțumit și nu prea de toate acțiunile care se întreprind în oraș. În special, Ion Ceban a menționat mormanele de gunoi din curțile sectoarelor.

„Despre curățenia în oraș. Este a treia săptămână și lucrurile arată mai bine, dar nu suficient de bine. Unde au dispărut luminițele de anul trecut? În PMAN nu este suficientă lumină. În blocuri încă mai sunt mormane de gunoi. Pretori, mai aveți o săptămână, dacă nu va fi curat peste o săptămână, ne vom despărți, orașul trebuie să fie curat. Oamenii ne privesc și aș vrea să ne ținem de cuvânt”, a menționat primarul.

De asemenea, primarul a menționat și despre caruselul care a stârnit controverse printre locuitorii Chișinăului, din cauza imaginilor imprimate pe el.

„Despre carusel, noi am văzut ceea ce trebuia amplasat în PMAN, dar acest carusel care a părut într-un final a deranjat mai multă lume. Mai mult, caruselele, între orele 14.00 și 17.00, vor fi gratuite. Aceasta este condiția pentru care agentul a fost admis”, a conchis primarul.