Decembrie este luna cadourilor și a surprizelor în același timp, e momentul când tragem linia, vedem ce am realizat și cât de mândri suntem de noi înșine. În anul care a trecut, am fost destul de buni cu cei din jur, cu noi înșine, sau Moș Crăciun ne va ocoli?

Indiferent de cele realizate, în ajun de Crăciun mai avem timp să facem fapte bune. Mai mult decât atât, venim cu propunerea de a combina utilul și micile plăceri. Începând cu 16 decembrie, timp de o săptămână, poți participa la Noaptea Filmelor de Crăciun, eveniment de caritate prin care ne propunem să colectăm resurse financiare pentru susținerea Centrelor de Zi pentru Copii pe care, împreuna cu partenerii noștri, le susținem de câțiva ani încoace.

În Moldova sunt peste 669 de mii de copii, iar fiecare al patrulea copil trăiește în sărăcie. În Centrele noastre fiecare copil primește: educație, dezvoltarea abilităților de viață independentă, recreere, socializare, atenție, protecție și multă, multă dragoste.

Venim cu inițiativa de a contribui și voi la susținerea acestor oaze de bucurie și de normalitate, în care se fac lucruri minunate pentru copii și suntem siguri că împreună putem reuși să-i încălzim și să le oferim un zâmbet nu doar de Crăciun, ci și întreg anul viitor.

Te așteptăm la Noaptea filmelor de Crăciun, în perioada 16-22 decembrie, începând cu ora 19.00, în locația Tucano Coffee de pe str. Alexandru cel Bun, nr. 91A.

Lista filmelor la care poți veni cu prietenii, savura o cafea și, cel mai important, poți dona și face fericit un copil:

# 16 decembrie 2019 – The Christmas Chronicles;
# 17 decembrie 2019 – Cum a furat Grinch Crăciunul;
# 18 decembrie 2019 – Love Actually;
# 19 decembrie 2019 – The Holiday;
# 20 decembrie 2019 – Singur Acasă 1;
# 21 decembrie 2019 – Singur Acasă 2;
# 22 decembrie 2019 – Joulutarina.

Intrarea este liberă. În cafenele veți găsi produse ale Caritas pe care le puteți achiziționa și, în acest fel, veți contribui la susținerea proiectelor noastre pentru copii.