(video) „Vreau să te aprind seară de seară, chiar dacă mă faci scrum și o să doară.” Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă de Crăciun

fdf

Trupa Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nouă piesă de dragoste intitulată „Seară de seară”.

„Seară de Seară” este un cadou de Crăciun de la Carla’s Dreams pentru fani. Melodia a fost compusă alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Alex Cotoi. Versurile spun povestea fluturelui sau moliei care zboară prea aproape de sursa de lumină și se poate face scrum, dar riscă oricum. Povestea de dragoste este cântată blând și ștrengăresc, cu un fluierat catchy după refren. În videoclip vedem cum începe o poveste de dragoste între doi tineri care abia s-au cunoscut. Clipul video a adunat pe YouTube peste 230 de mii de vizualizări.

Acesta este primul single al iernii pentru Carla’s, care a mai lansat în octombrie „Baila Conmigo”, colaborare cu Blacklist. Cel mai mare hit din 2019 al trupei rămâne „Bambolina”, alături de Killa Fonic. A reprezentat o schimbare de stil pentru toţi artiştii implicaţi în proiect şi un single viral, care încă se aude pe toate radiourile la trei luni după lansare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente