Donald Trump a reacționat, după ce a aflat de clipul în care Justin Trudeau glumește pe seama sa alături de alți lideri mondiali.

Președintele american Donald Trump a avut prima sa reacție, după ce clipul video în care mai mulți lideri mondiali par să glumească pe seama sa a fost publicat și a devenit viral.

Trump nu a fost foarte blând în exprimare în privința clipului, când un reporter l-a întrebat ce părere are despre imaginile surprinse la summitul NATO din Londra, în care Justin Trudeau glumește pe seama sa alături de premierul Marii Britanii și președintele Franței, informează CNN, citat de Digi24.

„Are două fețe”, a spus Donald Trump în timpul unei conferințe de presă. Imediat după ce s-a trecut la altă întrebare, Trump a revenit și a spus că „sincer, Trudeau e un tip drăguț”.

„Adevărul este că i-am atras atenția că nu plătește 2 % (din PIB pentru apărare) și nu este prea mulțumit în această privință”, a mai spus președintele SUA, adăugând că „ar trebui să plătească 2 %” și „Canada are bani”.

Summitul aniversar al NATO de la Londra a fost umbrit de certuri, dar și o înregistrare video în care premierul canadian Justin Trudeau glumește alături de premierul britanic Boris Johnson și președintele Franței, Emmanuel Macron, în privința lui Trump, deși nu i se pomenește numele.