MakeUp.md: calitate, confort și accesibilitate. Unul din cele mai mari magazine online din Europa, acum și în Moldova

FOTO 1

Mediul online a devenit o parte esențială din viața noastră. Odată cu evoluția tehnologiilor, acesta a început să fie utilizat tot în mai multe direcții ale vieții cotidiene. Unul dintre acestea este shoppingul online, activitate care a început să câștige tot mai multă popularitate printre consumatori. Datorită ofertei vaste a pieței virtuale, astăzi putem achiziționa o gamă variată de produse, începând cu îmbrăcăminte și terminând cu produse cosmetice.

Având o istorie de peste 20 de ani, în prezent MakeUp este unul dintre cele mai mari magazine online din Europa. Începându-și de curând activitatea pe piața virtuală a Republicii Moldova, makeup.md oferă spre comercializare o gamă enormă de produse cosmetice, parfumuri și accesorii de la peste 300 de branduri cu renume mondial.

colaj6

# De ce să alegi MakeUp?

# Este un magazin online cu sediul și depozitul principal în Polonia, ce oferă o varietate impresionantă de produse cosmetice decorative (rimeluri, farduri, pudre, iluminatoare, palete creioane, rujuri etc.) și de îngrijire (pentru față, corp, unghii, păr), precum și parfumerie (femei, bărbați, copii și unisex) și accesorii (instrumente pentru manichiură și pedichiură, pentru păr, pentru machiaj, pentru masaj, pentru epilare etc.), all-in-one.
# Catalogul electronic include peste 45 de mii de produse de la peste 300 de branduri cu renume mondial.
# Puteți plasa comenzi indiferent de locație, fiind acasă, la birou sau în călătorii. Cum?! Foarte simplu: ai nevoie doar de un dispozitiv (telefon sau computer) conectat la internet și câteva minute pentru a face o achiziție unică.
# Magazinul online oferă comoditate și, în același timp, plăcere de a cumpăra produse calitative la prețuri accesibile, fără a pierde timpul căutând produsele necesare printre rafturi. Este suficient doar să plasezi în coș lucrurile pe care le dorești, fără a interacționa cu alte persoane sau a te deplasa într-un punct anumit.

colaj7

# Puteți beneficia de promoții, fiind puși la curent sistematic cu privire la ofertele speciale de pe site. Magazinul online este deschis șapte zile pe săptămână, 24/24, fără pauze tehnice, aglomerație sau cozi infernale.
# Puteți găsi prețuri avantajoase, reduceri săptămânale, recomandări și un suport informațional gratuit oferit de companie.
# Oferă clienților săi calitate și autenticitate. Este un distribuitor oficial de produse 100 % originale direct de la producător. Compania colaborează doar cu reprezentanți oficiali, iar acțiunile magazinului online sunt reglementate de legislația în vigoare atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și a Uniunii Europene.
# Dispune de un sistem de livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cu excepția regiunii transnistrene. După plasarea comenzii, coletul este trimis din Polonia la locul menționat în formular prin curier direct la ușă.

colaj7(1)

# Livrarea coletelor se efectuează prin intermediul companiei de curierat „Nova Poshta”, prețul livrării constituind 29 MDL pentru comenzile până la suma de 290 MDL. În caz că suma comenzii depășește echivalentul menționat, beneficiați de livrare gratuită indiferent de locație. Comanda este livrată în decursul a cinci-șapte zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii!
# În cazul în care se depistează că produsul diferă de comanda făcută inițial, sau a suferit careva accidentări și nu poate fi utilizat conform destinației, compania pune la dispoziție un sistem de returnare, ce vă permite să returnați coletul în decurs de 14 zile de la ridicare, completând formularul necesar. Cererea va fi procesată, iar suma achitată va fi rambursată în contul personal.

Fotoram.io(9)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente