(foto) Ciki Ciki Tu – Hai în echipa SEBO și tu!

poza1

„Ciki Ciki Tu…”. Acasă, la televizor, prin magazine, la radio această secvență faimoasă este, cu siguranță, cunoscută de toți. Pe cine nu ai întreba, fiecare știe despre Bunica, Bunelul și motanul rebel Sebo.

Acum, după efortul depus, suntem gata să-ți oferim nu doar produse excepționale, dar și locuri de muncă, care merită atenția Ta. Suntem în căutarea noilor colegi, gata să crească împreună cu noi.

Ce-ar fi să facem o excursie în interiorul companiei SEBO? Te-am intrigat, nu-i așa? Urmează-ne călătoria în una dintre cele mai neobișnuite organizații de creditare nebancare. Poate anume tu vei fi acela care se va alătura echipei noastre.

Încă de la bun început, am avut planuri mărețe și ambiția de ajunge până la nori. Iată că ne-a reușit – în mai puțin de trei ani am obținut:

— 44 de sucursale;

— 200 de angajați;

— 200 de mii de clienți fericiți;

— statut de „fast growing company”, care a ajuns în top 3 lideri pe piața din domeniu.

Aventura noastră abia începe. Planificăm să ne extindem în continuare. Așa că avem nevoie de tine. Vino în echipa SEBO!

poza2

Datorită faptului că cele 44 de sucursale sunt amplasate atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, fiecare poate să-și găsească un post potrivit localității dorite.

Dacă îți iubești colțișorul în care locuiești și nu vrei să pleci de acolo, poți considera că problema e rezolvată. Iar în cazul în care visezi să treci în Chișinău sau în oricare alt oraș ce dispune de sucursalele companiei, te bucurăm cu flexibilitate — ai oportunitatea de transfer în alte regiuni.

Străduința și dorința de a crește nu vor fi ignorate niciodată la SEBO, căci dezvoltarea rapidă și pașii promițători pe care îi facem, pentru a ajunge spre înălțimi, îți oferă posibilitate să te ridici pe scara de carieră. De exemplu: 85 % din managerii de nivel middle sunt promovați din interiorul companiei. Suntem convinși că succesul unei companii constă din investițiile permanente în creșterea profesională a angajaților.

poza3

Mai mult ca atât, poți deveni un specialist unic, fără egal pe piața Republicii Moldova. Fiind una din companiile lider în domeniul FinTech din țară, cele mai noi și solicitate posturi din această industrie se află anume la SEBO. Începând cu specialiști de la Call Center până la CRM manageri, aici fiecare își poate găsi jobul visurilor sale.

poza4

Nu ai experință și îți este frică că nu vei fi acceptat în calitate de angajat? Ei bine, poți să-ți dai fricile la o parte. Am avut grijă de asta. Îți oferim un program complet de onboarding în conformitate cu postul dorit. Noi, cei de la SEBO, credem că viitorul nostru angajat trebuie să aibă abilitatea de a învăța și o atitudine serioasă față de muncă. Restul îi oferim noi.

În același timp, tinerele mămici, studenții și persoanele care se află în căutarea unui job pentru doar o jumătate de zi pot opta pentru un post de muncă part-time. La moment, în companie activează peste 50 de studenți care combină jobul cu studiile.

Și pentru că dorim să te lipsim de oricare dubii în privința „A fi sau nu a fi”, poftim câteva beneficii tare faine:

— angajare oficială;

— bonusuri din partea companiei;

— pachet de beneficii flexibile;

— acces la trainingurile corporative și funcționale interne, dar și la cele externe din Moldova sau străinătate;

— posibilitatea aderării la echipele de sport ale companiei;

— team building-uri distractive și timpul petrecut împreună cu echipa în format neformal;

— posibilitatea de a participa la acțiunile de voluntariat organizate de SEBO;

— cafea, ceai, snack-uri și fructe – da, buna dispoziție îți este garantată. ?

Totodată, un beneficiu major este asigurarea medicală voluntară pe care o oferim. Avem grijă de starea angajaților, căci într-un corp sănătos e o minte sănătoasă. De aceea, venim cu o asigurare medicală suplimentară pentru toți membrii echipei noastre. Asta înseamnă că, pe lângă faptul că puteți să vă adresați la instituțiile medicale de stat, aveți acces și la serviciile clinicilor private cu care colaborează compania.

poza5

poza6

poza7

poza8

Deci, sperăm că ai luat decizia necesară.

36 de joburi vacante deja te așteaptă. Mai multă informație AICI.

Ciki Ciki Tu – Hai în echipa SEBO și tu!

Taguri: #Sebo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente