ZIPhouse și APIUS vor desemna cele mai bune vitrine din oraș. Când va avea loc evenimentul

decor-vitrina

ZIPhouse organizează cea de-a patra ediție a concursului de vitrine Best Window Display: Christmas Edition. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, incinta magazinului DININIMĂ PAN-COM începând cu ora 11.00.

În cadrul acestei ediții, cei mai buni specialiști de decor și studenți de la UTM și AMTAP au fost provocați timp de două săptămâni să decoreze vitrinele celor 14 branduri participante. De asemenea, conceptul și mentoratul acestora a fost realizat în parteneriat cu Stella Arion (Londra).

Invitatie Awarding

Cei prezenți vor avea ocazia să vizualizeze galeria foto a vitrinelor decorate, să-i cunoască pe cei ce au conferit o altă imagine vitrinelor din Chișinău și toate astea în atmosfera casual a brunch-ului servit de partenerii evenimentului.

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente