Sesiune de instruire: Diamond Challenge Moldova. Învață cum să scrii un business plan utilizând modelul Lean Canvas

1

În Moldova se desfășoară o nouă ediție a concursului Diamond Challenge Moldova. În acest context, în cadrul competiției internaționale au loc patru trainiguri dedicate elevilor implicați. La cel de-al III-lea training – „Lean Canvas” – tinerii vor avea oportunitatea să o cunoască pe Olga Melniciuc.

Olga Melniciuc este fondatoarea Investiții.md, INVENTO și fosta președintă AFAM și JCI Chișinău. Alături de Olga, elevii vor învăța cum să scrie un business plan utilizând modelul Lean Canvas, cum să aleagă corect grupul țintă pentru afacerea pe care o planifică, cât și care sunt elementele cheie ale modelului.

Cel de-al treilea training va avea loc la MAIB Studio Avanti pe data de 7 decembrie 2019, ora 11.00.

Toţi cei care doresc să participe în cadrul sesiunii urmează să completeze acest formular.

Diamond Challenge Moldova este o competiție de afaceri pentru liceeni, care are drept scop dezvoltarea spiritului antreprenorial al acestora. Tinerii câștigători pot obține mai multe premii și o călătorie în Statele Unite.

Misiunea Diamond Challenge Moldova este de a îndemna elevii de liceu din Moldova să-și perfecționeze abilitățile antreprenoriale pentru a deveni lideri de afaceri în viitorul apropiat.

Mai multe informații despre concurs găsiți pe pagina de Facebook și pe diamondchallenge.org.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente