Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru o zi cât mai frumoasă de miercuri

pexels-photo-2055231

Săptămâna aceasta, iarna și-a intrat în drepturi, iar în mai multe localități din nordul țării s-a așternut primul strat de zăpadă. Totuși, frigul de afară nu e un motiv să stați acasă. Echipa #diez a adunat evenimentele la care poți să mergi într-o zi posomorâtă de miercuri.

# Info session # 5 – „Funding and Scholarships for US Study”

Image may contain: 3 people, people smiling, text

Centrul de Informații al universității vă invită să participați la o sesiune de informare cu subiectul: „Finanțare și burse pentru studii universitare și de master în SUA”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 16.00 la Centrul de Informare al universității, strada Alexandr Pușkin 16. Mai multe detalii vedeți aici.

# „Expoziția offline despre mediul online”

În perioada 21 noiembrie-5 decembrie, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” puteți vizualiza expoziția de fotografii cu genericul „Expoziția offline despre mediul online sau cum putem preveni abuzul sexual online față de copii”.

Cele 20 de fotografii prezintă pericolele la care pot fi expuși copiii și tinerii în mediul online, mai cu seamă cele cu referință la riscurile și mecanismele de constrângere/manipulare utilizate pentru atragerea acestora în relații exploatative. Detalii AICI!

# Milonga Nova

Image may contain: 2 people, text

Fiecare zi e ziua perfectă pentru dansuri, de aceea miercuri vino la Tango party la Milonga Nova. Pe lângă dansuri fierbinți, veți putea gusta mâncăruri bune, iar barmanii vor pregăti cocteiluri de neuitat. Mai multe detalii vedeți aici.

# Spectacolul „Copiii foametei. Mărturii”

Image may contain: 3 people, people standing

„Luminiţa Ţâcu împreună cu toată echipa au reuşit să desăvârşească frumuseţea – e vorba despre fiecare dintre noi, despre fiecare bunic, străbunic care a trecut prin foamete. Am văzut interviurile actorilor de la conferinţa de presă, ei nu joacă doar un text, ei îşi spun istoria lor, direct legată de rude, de moartea trimisă prin înfometare în Moldova. Poate că nu ar trebui să spun asta, dar Luminiţa Ţâcu mi-a zis că de multe ori nu reuşeau să facă repetiţii pentru că actorilor le venea să plângă când trebuiau să spună textul. Nu e vorba doar de istorie, ci de viaţă şi moarte. De viaţa şi moartea noastră.” Vino la spectacolul copiii foametei și descoperă jocul actorilor. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# LIVE cu Galina Tomaș și Geta Burlacu

Image result for geta burlacu

Cum să remodelezi armonios silueta cu o alimentație echilibrată și gândire pozitivă? Pare un plan destul de dificil la prima vedere. Dar nu și imposibil, deoarece ceea ce mănânci determină starea ta de sănătate. Iar îmbunătăţirea stării generale a organismului este cheia pierderii în greutate – pentru că doar un corp sănătos reuşeşte să ardă grăsimi (24 de ore pe zi) şi poate să se menţină în formă, tonifiat. Mai multe vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente