Pentru toată familia – mămici, tătici și copilași. Ask a Mom Christmas Family Brunch revine la Jolly Alon

foto brunch

Comunitatea Ask a MOM organizează pe 21 decembrie un Family Brunch de Crăciun pentru toată familia – mămici, tătici și copilași.

Vrem să ne asigurăm că va fi un brunch de poveste pentru piticii care așteaptă Crăciunul! Sărbătoarea va avea loc în restaurantul hotelului Jolly Alon, aflat în inima capitalei. La eveniment sunt așteptate estimativ 60 de familii cu copii. Toți adulții vor avea locuri la mese, iar mâncarea va fi de tip buffet all inclusive.

Vom avea o zonă aparte pentru copii, cu buffet all inclusive separat pentru ei.

Echipa Clounella va pune la dispoziție animatori experimentați și un program distractiv de trei ore cu personaje din poveste, cu dansuri și jocuri interactive.

Pe tot parcursul evenimentului vor răsuna colinde, iar voia bună va fi la ea acasă. Ca în fiecare an, vom crea cele mai frumoase amintiri cu SelfieBox, iar prietenii noștri de la 7 Spice ne vor îndulci cu un tort spectaculos de Crăciun!

Fiecare copil va pleca acasă cu un dar de la Moșul! De aceea vă rugăm să lăsați în comentarii, când cumpărați biletul, numele și vârsta copiilor.

În caz că doriți să petreceți cu mai mulți prieteni și să stați împreună, vă rugăm să o contactați pe Dana Odainic pentru aranjarea locurilor în sală.

Biletele le puteți cumpăra exclusiv în rețeaua iTicket (online și fizic în toate punctele de vânzare iTicket).

Dacă vă doriți ca și copilul dvs. mai măricel să aibă loc la masa cu adulții, se achită biletul pentru un matur, integral. Copiii până la vârsta de șapte ani beneficiază de intrare gratuită.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente