Jumătate de milion de spectatori la live-ul de pe Facebook și YouTube și alte peste 10 mii de spectatori s-au adunat, pe 1 decembrie 2019, de Ziua Națională a României, la BT Arena din Cluj-Napoca, pentru a-i urmări pe Orchestra Fraților Advahov și Andra în cadrul turneului „Tradițional”.

„Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt în fața a 10 mii de persoane!”, a exclamat Andra, care devine astfel primul artist din industria muzicală românească ce reușește să vândă toate biletele de la cea mai mare sală de evenimente din România, BT Arena din Cluj-Napoca, și asta cu un sold out cu aproape două luni înainte de concert.

Fratii advahov
Fratii advahov1

Bucuria și exaltarea pentru această performanță unică sunt împărtășite de Vasile și Vitalie Advahov, a căror orchestră a fost aplaudată frenetic la finalul concertului zilei de 1 decembrie.

Fratii advahov2
Fratii advahov3

„Aș vrea să fie aplauzele și mai mari pentru orchestra care este alături de mine, condusă de acești frați minunați și talentați – Vasile și Vitalie Advahov”, a spus de pe scenă Andra în timpul acestui concert extraordinar care a durat peste trei ore și în care au bătut la unison nu doar palmele, ci și inimile.

Fratii advahov4
Fratii advahov5

„Alături de ei este și cum te-ai duce pe ger afară, dar știi că ți-ai luat haina bună. Știu că am alături de mine niște profesioniști. Sunteți minunați!”, a mărturisit Andra despre Orchestra Fraților Advahov.

Chișinău, Londra, Craiova, București, Cluj-Napoca sunt câteva dintre destinațiile concertelor susținute de Orchestra Fraților Advahov alături de Andra în cadrul turneului „Tradițional”.