(video) Igor Dodon va convoca Consiliul Suprem de Securitate. „Aeroportul trebuie să revină în gestiunea statului”

Untitled

„Principalele legi a fost aprobat în guvern și urmează să fie discutate în parlament. Un subiect important este convocarea ședinței Consiliului Suprem de Securitate. În cadrul ședinței, urmează să fie discutate câteva subiecte foarte importante”, a declarat Igor Dodon după întâlnirea cu Ion Chicu și Zinaida Greceanîi.

# furtul miliardului, poziția noului procuror general;
# sectorul energetic, se vor discuta toate scenariile posibile pentru asigurarea cu gaze naturale țara;
# Aeroportul Internațional, despre rezilierea contractului și întoarcerea în gestiunea statului;
# interceptările mai multor persoane publice, activiști și jurnaliști;
# diverse.

Ședința de securitate urmează să fie convocată miercuri.

Președintele a declarat că este dispus ca în țara noastră să fie deschis cel puțin încă un aeroport. „În primul rând ce ține de aeroport. Acest aeroport a fost concesionat cu nereguli și trebuie să revină în gestiunea statului. Insistăm pe rezilierea contractului, la fel eu insist că noi trebuie să permitem deschiderea și altor aeroporturi internaționale pe teritoriul țării. Astfel, vom permite mai multor companii low-cost să intre pe piața țării. Foarte mulți cetățeni pleacă în România și călătoresc de acolo”, a mai adăugat Igor Dodon.

La fel, președintele a spus că în cazul în care se va confirma faptul că cineva deținea două identități, aceste persoane urmează să fie pedepsite conform legii.

Vezi mai jos declarațiile de presă după ședința de lucru a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, și cu prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente