Chiar dacă afară avem soare cu dinți și gerul ne zgârie obrajii, acesta nu este un impediment să ne petrecem timpul frumos și util. Așadar, îmbracă-te bine, nu uita buna dispoziție și descoperă cele mai frumoase evenimente din oraș.

# Atunci când frigul nu ne sperie, mergem la Orășelul de Crăciun

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Începând cu 1 decembrie 2019 şi până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Atunci când frigul nu ne sperie, mergem la o lansare de carte

Autorii acestei culegeri de cuvinte și sensuri încrucișate se aliniază eforturilor mari ale Micilor Producători de Vinuri din Moldova, autori ai celor mai fine și surprinzătoare vinuri din Moldova, dar și dedicaţiei cu care Moldova este promovată ca destinaţie turistică, întâi pentru cei din Moldova, apoi pentru oaspeţii lor, sub egida simbolului naţional „Pomul Vieţii”, pentru a redescoperi căile vieţii.

Lansarea cărții „π CUVÂNT: Jocurile foamei de cuvinte: Culegere de cuvinte şi sensuri încrucişate” de Sergiu Beznitchi și Igor Guzun va avea loc începând cu ora 18.00, la ARTCOR, str. 31 August 1989, nr. 137. Detalii AICI!

# Atunci când frigul nu ne sperie, mergem la o expoziție

Cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial a revenit la Muzeul Național de Istorie. Publicul larg este invitat să descopere istoriile din spatele celor 140 cele mai frumoase fotografii ale anului 2018, începând cu data de 23 noiembrie și până pe 12 decembrie 2019. Muzeul poate fi vizitat între orele 10.00 și 17.00. Detalii AICI!

# Atunci când frigul nu ne sperie, mergem la un quiz

Ești un student tânăr, frumos, talentat și plin de cunoștințe? Ești provocat să participi la un Quiz Express, unde vei putea să îţi testezi cunoștințele despre Marea Britanie împreună cu colegii tăi. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Litere din cadrul USM și începe la ora 15.15. Mai multe detalii găsești AICI!

# Atunci când frigul nu ne sperie, mergem la un spectacol

Un om legat de scaun și cu o cagulă pe cap le spune bancuri torționarilor săi care așteaptă de la șef, din Chicago, permisiunea de a intra în acţiune sau, pe scurt, a-i face felul. Între bancuri, doar o trece timpul, se deapănă amintiri evocând bossul care le este ca un tată-mentor adulat.

Spectacolul „The lucky strike” va fi jucat la Teatrul Național „Mihai Eminescu” începând cu ora 18.30. Detalii AICI!

# Atunci când frigul nu ne sperie, mergem la o expoziție OFFline

În perioada 21 noiembrie-5 decembrie, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” puteți vizualiza expoziția de fotografii cu genericul „Expoziția offline despre mediul online sau cum putem preveni abuzul sexual online față de copii”.

Cele 20 de fotografii prezintă pericolele la care pot fi expuși copiii și tinerii în mediul online, mai cu seamă cele cu referință la riscurile și mecanismele de constrângere/manipulare utilizate pentru atragerea acestora în relații exploatative. Detalii AICI!

# Atunci când frigul nu ne sperie, mergem la film

Filmul „Regatul de gheață” a revenit pe marele ecrane. Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-și salva regatul.

Filmul rulează la Patria Multiplex și Patria Loteanu pe parcursul întregii zile. Detalii despre orar găsiți AICI!

Să aveți o săptămână frumoasă!