La Orhei, pe 7 decembrie, va fi inaugurat cel mai înalt Pom de Crăciun din țară, iar la 21 decembrie – Târgul de Crăciun

bradorhei

Magia sărbătorilor de iarnă este tot mai aproape de Orhei. Sâmbătă, 7 decembrie, municipiul Orhei se va cufunda în feeria sărbătorilor de iarnă odată cu inaugurarea festivă a Pomului de Crăciun, iar tradiționalul Târg de Crăciun de la OrheiLand va fi deschis pe 21 decembrie.

Inaugurarea festivă a Pomului de Crăciun cu înălțimea de 24 de metri, unul dintre cei mai înalți din țară, va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, ora 19.00. Bradul este înfrumusețat cu decorațiuni exclusiviste și instalații făcute special pentru pomul din Orhei. Un program cultural de excepție va fi susținut de artiști locali, iar invitații speciali vor fi interpreta Lia Taburcean și Bandul „Lemonique”. Nu vor lipsi Moș Crăciun și Alba ca Zăpada de la un spectacol inedit pentru copii, informează Primăria Orhei.

Iar Piața „Vasile Lupu” din Orhei, unde va fi instalat Pomul de Crăciun, se va transforma într-o feerie de lumini. Centrul orașului va îmbrăca straie de sărbătoare – mii de luminițe aurii și zeci de kilometri de ghirlande vor evidenția magia sărbătorilor de iarnă în orașul Orhei.

Autoritățile orașului Orhei anunță că, în parcul de odihnă și divertisment – OrheiLand, tradiționalul Târg de Crăciun va fi deschis la 21 decembrie.

Amintim că în 2017, una dintre resursele de internet specializate, a inclus Pomul de Crăciun din Orhei într-un rating mondial al celor mai frumoși brazi, alături de cei din Kiev, Londra, Berlin, Budapesta, Roma, Praga, Atena, Hong Kong, Varșovia, Paris, Beirut și altele.

Taguri: #promo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente