Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat după ședința serviciilor primăriei că pentru vizita oficială din Moscova nu au fost cheltuiți bani publici. Ceban susține că alimentația și cazarea în capitala Rusiei au fost asigurate de oficialii din Moscova, iar biletele la avion au fost procurate de fiecare persoană individual.

„Am plătit noi, din sursele noastre, pentru că nu reușeam; a fost totul așa spontan. Nu am cheltuit bani publici. Despre această vizită am fost anunțați cu o zi înainte că suntem invitați la Moscova dacă este posibil. Noi am găsit opțiuni cum să mergem. Nu sunt cele mai mari costuri pentru că a fost asigurată cazarea și alimentația la fel”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a întreprins joi, 28 noiembrie, o vizită oficială în capitala Rusiei. Invitația a fost făcută de către omologul său de la Moscova, Serghei Sobeanin, care l-a felicitat pe Ion Ceban cu alegerea în funcția de primar general. Aceasta a fost și prima vizită oficială a lui Ion Ceban în calitate de primar al Chișinăului.