Unai Emery a plecat de la Arsenal. Jucătorii dau vina pe antrenor

Unai-Emery-wife-1210924

Antrenorul spaniol al lui Arsenal, Unai Emery, a fost demis, asta după ce „tunarii” au pierdut meciul de ieri din cadrul Europa League, dar și au obținut rezultate nesatisfăcătoare în ultima perioadă în campionatul Angliei.

Ibericul a bifat 78 de partide pe banca „tunarilor”, dintre care 43 de victorii, 15 rezultate de egalitate și 20 de înfrângeri. Englezii de la Metro au scris, în urmă cu patru zile, că Unai Emery a pierdut încrederea vestiarului, iar staruri precum Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette nu vor să-și prelungească înțelegerile cu clubul până când echipa nu demonstrează că poate juca în Champions League.

„Antrenorul e problema. El încă ia decizii proaste și schimbă tacticile. Echipa lui nu are o identitate și jucătorii nu văd niciun progres”, a spus o sursă pentru The Telegraph.

„Cele mai sincere mulțumiri pentru Unai și colegii săi pentru efortul de a readuce clubul la un nivel competitiv așa cum toți cerem și ne dorim. Îi dorim lui Unai și echipei sale nimic altceva decât succes pe viitor”, a spus Josh Kroenke, directorul lui Arsenal, potrivit site-ului oficial al „tunarilor”.

După meciul cu Eintracht Frankfurt, Arsenal a ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile sub comanda lui Unai Emery. Pierre-Emerick Aubameyang a deschis scorul în minutul 45+2, dar dubla lui Daichi Kamada a adus victoria pentru germani.

Lorca Deportiva, UD Almeria, Valencia, Spartak Moscova, Sevilla, PSG și Arsenal sunt echipele pe la care a trecut Unai Emery în cariera sa de antrenor.

Unai Emery este primul antrenor din istorie care a câștigat trei titluri consecutive în Europa League împreună cu echipa Sevilla.

A mai câștigat titlul de campion al campionatului Franței cu PSG și o serie de cupe naționale.

Arsenal ocupă poziția a opta în clasamentul Angliei, cu 18 puncte în palmares.

1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente