În ultimele zile au apărut informații despre cele trei telefoane care ar urma să alcătuiască seria Galaxy S11 a producătorului sud-coreean, iar cele mai noi oferă o privire la posibilul design al flagship-ului S11+. Samsung Galaxy S11+ va fi cu siguranţă unul dintre cele mai interesante smartphone-uri din 2020, nu doar din punct de vedere al designului, cât şi al specificaţiilor.

Se zvoneşte despre apariţia unui procesor Exynos 9830, o memorie operativă de 12 GB şi Android 10. Designul rămâne încă un mister, deşi rendere obţinute de site-ul CashKaro ar putea să ofere mai multă claritate în privinţa acestuia. Renderele ne prezintă un telefon cu display de 6,9 inchi şi grosime de 8,8 mm (10,2 mm cu tot cu ansamblul de cameră), care va avea un senzor de amprentă în ecran, la fel ca în cazul lui Galaxy S10+, scrie adevărul.ro.

Ceea ce surprinde însă la acest design este ansamblul de cameră uriaş, de formă dreptunghiulară, care include cinci camere şi doi senzori. Este de aşteptat ca obiectivul principal să aibă 108 MP şi zoom optic 5×. Ecranul urmează să fie curbat, cu o cameră de tip „punch-hole” în display, iar butonul de pornire şi cele de volum vor fi plasate pe partea dreaptă.

Portul de încărcare va fi, evident, de tip USB-C. Din fericire, contul de Twitter Ice Universe (cunoscut pentru dezvăluirea unor detalii despre smartphone-uri înainte de lansare), îi asigură pe fanii Samsung că aceste rendere nu sunt 100 % precise şi „designul adevărat este mai frumos decât cel prezentat”.