(video) Revista Time a numit zece cele mai bune filme ale anului 2019

pain and glory
Foto: slate.com

Revista Time a numit pelicula „Durere şi glorie” (Pain&Glory) a lui Pedro Almodóvar ca fiind cel mai bun film din 2019, calificând producţia menţionată drept cea mai „strălucitoare şi emoţionantă” creaţie a cineastului spaniol.

# Pain and Glory

Publicaţia a situat „Durere şi glorie”, film inspirat chiar din viaţa lui Almodóvar, înaintea unor succese din acest an precum „Once Upon a Time… in Hollywood”, de Quentin Tarantino, poziţia a treia, sau „The Irishman”, de Martin Scorsese, care a ocupat poziţia a doua, transmite EFE, citat de AGERPRES.

# The Irishman

# Once Upon a Time… in Hollywood

Imediat după podium, publicaţia a situat filmul „Marriage Story”, cu Scarlett Johansson şi Adam Driver, în regia lui Noah Baumbach, iar pe poziţia a cincea, adaptarea Gretei Gerwig, „Little Women”, în care irlandeza Saoirse Ronan joacă rolul central.

# Marriage Story

# Little Women

Pelicula sud-coreeană „Parasite”, de Bong Joon Ho, care se anunţă ca una din favoritele la Oscar pentru cel mai bun film internaţional, ocupă locul al şaselea, iar „Knives Out”, de Rian Johnson, cu Ana de Armas, apare pe poziţia a şaptea.

# Parasite

# Knives Out

„Dolomite is my Name”, regizat de Craig Brewer, cu Eddie Murphy, este situat pe poziţia a opta, iar „A Beautiful Day in the Neighborhood”, de Marielle Heller, pe locul al nouălea.

# Dolomite is my Name

# A Beautiful Day in the Neighborhood

Top 10 este închis de „Hustlers”, regia şi scenariul Lorene Scafaria, cel mai recent film cu Jennifer López, centrat pe povestea a două dansatoare de striptease care reuşesc să înşele clienţi de pe Wall Street.

# Hustlers

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente