(video) Pasionații de muzică electronică sunt invitați la cel mai tare concert din această toamnă. Invitatul special este Samuel Rohrer

Samuel Rohrer
Foto: Samuel Rohrer

Aflat la ediţia a II-a, proiectul cultural-educaţional EMEC continuă să promoveze muzica electronică şi artiştii din domeniul respectiv. Invitatul special din acest an este percuționistul elveţian Samuel Rohrer. Evenimentul se va desfășura pe 23 noiembrie, cu începere de la ora 21.00 și va dura până-n zori. Locul desfășurării este LOFT 13 (bd. Moscova 21).

Stabilit din 2003 la Berlin, Samuel Rohrer a devenit unul dintre cei mai influenţi muzicieni de improvizaţie din generaţia sa în domeniul muzicii electronice-acustice. Live set-ul său va fi însoţit de proiecţii vizuale realizate de Noetic (România).

Intrarea este liberă (18+). În local sunt interzise băuturile alcoolice sau alte substanțe interzise. Accesul persoanelor cu nevoi speciale are loc prin parcarea clădirii Mezon, din str. Studenților, prin intermediul unui bilet de intrare gratuit, pe care organizatorii îl pot pune la dispoziție în prealabil sau în ziua evenimentului la intrarea principală.

EMEC este organizat de către Centrul Cultural German akzente.md în colaborare cu OLAN DEEP. Proiectul este finanțat de către Swiss Cooperation in Moldova și Goethe-Institut București.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente