În sfârșit s-a terminat această săptămână. Mâine dimineață poți să lenevești un pic mai mult în pat, iar cel mai important este că ai timp liber, pe care ți-l poți aranja așa cum știi tu mai bine. Așa că, distrează-te pe măsură. Ahh, nu știi unde să mergi? Stai liniștit, de asta ne-am ocupat noi. Deja ți-am pregătit lista. Ție îți rămâne să alegi. Foc la ghete!

# Începe weekendul cu câteva oportunități de studii și job

Instituțiile de Învățământ Profesional Tehnic din regiunile centru și nord ale țării, împreună cu întreprinderi partenere în sistemul de învățământ dual vor prezenta programele lor de studii și oportunitățile de dezvoltare profesională și de angajare pentru tineri.

Toți vizitatorii evenimentului sunt invitați să participe la atelierele științifice și distractive, fie că sunt iubitorii de roboți și jocuri la calculator, curioși de a cunoaște secretele electricienilor și montatorilor, bucătarilor sau a cofetarilor.

Evenimentul începe la ora 11.00 și se desfășoară la CIE Moldexpo. Detalii AICI!

# Începe weekendul cu cea mai tare expoziție din lume

Chișinăul găzduiește pentru a treia oară Expoziția Internațional World Press Photo, ediția 2019, cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial. Expoziția reunește cele mai bune 140 de fotografii realizate în anul 2018.

Publicul larg este invitat să descopere istoriile din spatele celor 140 de fotografii la Muzeul Național de Istorie, începând cu data de 23 noiembrie. Detalii suplimentare găsești AICI!

# Începe weekendul cu o invitație la vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Spectacolul începe la ora 19.00. Mai multe detalii găsești AICI!

# Începe weekendul cu o comedie

Dacă tot ai timp liber ce zici de o comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin în lanț. Regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber?

Dacă răspunsul tău e „da”, atunci fă-ți timp să ajungi la Teatrul Național Eugene Ionesco, la 18.30. Detalii AICI!

# Începe weekendul cu dans și petreceri!

# Dansează împreună cu Dj Terra Blvck, la Kira’s Club.

Petrecerea începe la ora 22.00, pe strada Veronica Micle, nr. 7. Detalii AICI!

# Dansează împreună cu Dj Toly Boy, la Barbar.

Petrecerea începe la ora 23.00, pe strada Mihai Eminescu, nr. 56. Detalii AICI!

# Dansează împreună cu Dj Eu Postovan, la Purcari Wine Bar.

Petrecerea începe la 19.00, pe strada Calea Ieșilor, nr. 8. Detalii AICI!

# Dansează împreună cu NOAPA & Friends, la BandabaR.

Petrecerea începe la ora 23.00, pe strada Mihai Eminescu, nr. 55. Detalii AICI!

# Dansează împreună cu Dj Selebrium, la Famous Club.

Petrecerea începe la ora 23.00, pe strada Bucuriei 1/6. Detalii AICI!

Să aveți un weekend cât mai colorat și frumos!